čtvrtek 12. července 2012

Portál EduRibbon.cz v novém

Přinášíme vám stručný přehled novinek, které můžete od června 2012 nalézt na portálu www.eduribbon.cz.

V prvé řadě je to grafická podoba stránek.


Výrazně se rozšířila možnost vyhledávání snímků podle různých kriterií. I nepřihlášený uživatel má možnost si hned na úvodní stránce filtrovat snímky podle předmětů, věku cílové skupiny, jména autora nebo hledat dle klíčových slov a názvu snímku.

Po přihlášení se možnosti hledání a filtrování ještě zvětší - zobrazit lze snímky podle jejich stavu (rozpracovaný, dokončený, ověřený - podrobněji v tomto blogu) nebo vyfiltrovat pouze vlastní snímky přihlášeného autora.


Nově přibyla možnost přidat ke snímku komentář - můžete tak např. pochválit snímek, upozornit autora na nějaký nedostatek nebo diskutovat s ostatními nad možnostmi využití snímku. Diskusi k snímku si můžete zobrazit u každého snímku přímo na portálu eduribbon, nebo i při prezentaci snímku. Přispívat do diskuse mohou pouze přihlášení uživatelé.


Při prezentaci snímku si můžete zobrazit/skrýt panel s podrobnými informacemi o snímku a s diskusí k snímku:



Při vytváření nového snímku vás moc novinek nepřekvapí. V úvodním okně je potřeba zadat věkové rozhraní cílové skupiny snímku pomocí nového posuvníku. Okno pro editaci snímků změnilo pouze barvu z černé na šedou. Na nové funkce při editaci snímků se můžete už teď těšit v další aktualizaci :-)




Žádné komentáře:

Okomentovat