čtvrtek 19. dubna 2012

Mraky nových obrázků!!!

Dnes se galerie obrázků na portálu www.eduribbon.cz rozšířila o více než 7000 klipartů a fotografií - s čím tedy můžete pracovat?

Kliparty

Díky spolupráci s firmou ZONER software a.s. máte nově k dispozici více než 6600 klipartů (sada České kliparty 1 + 2 + 3). Kliparty jsou původní české a obsahují proto množství obrázků pro naši zemi typických (Velikonoce, architektura, zámky, města, apod.).


Kliparty jsou přehledně uspořádány do tematicky členěných složek a pokrývají mnoho různých oblastí:


Fotografie

Zároveň s novými kliparty jsme zprovoznili novou fotogalerii, ve které naleznete více než 500 fotografií - zejména z přírody (rostliny, živočichové).


Autorská práva

Obrázky (kliparty a fotografie) dostupné na portálu EduRibbon.cz můžete využívat pro přípravu Vašich interaktivních snímků na portálu www.eduribbon.cz. Hotové snímky s obrázky pak můžete libovolně sdílet (na jiných webech, v e-learningu, apod.). Při vložení obrázku z galerie na www.eduribbon.cz do Vašeho snímku se v pravém dolním rohu automaticky zobrazí copyright, takže nemusíte řešit uvádění autora použitého obrázku.
Pokud do snímku vkládáte vlastní obrázek (např. stažený z internetu), dodržujte autorský zákon a vždy uvádějte autora příp. zdroj obrázku.


Doufáme, že Vám nové obrázky udělají radost a ještě více Vás nadchnou pro přípravu interaktivních snímků na portálu www.eduribbon.cz!

Žádné komentáře:

Okomentovat