úterý 23. srpna 2011

Tři, dva, jedna...

Start! Dne 25.8.2011 byl spuštěn pilotní provoz portálu EduRibbon.cz - prvního serveru, kde můžete tvořit nebo čerpat a zejména sdílet interaktivní výukové snímky pro Vaši výuku - a to zdarma.

EduRibbon.cz je první komplexní webový portál pro přípravu výukových materiálů pro interaktivní tabule (libovolné značky) a jejich sdílení prostřednictvím různých sociálních sítí a služeb. Cílovou skupinu tvoří učitelé, lektoři, rodiče a studenti, kterým EduRibbon.cz nabízí nástroje pro snadnou tvorbu, využití a sdílení interaktivních snímků kdykoliv, odkudkoliv a zcela bezplatně!

Naší vizí je uživatelsky snadné propojení populárních sociálních a komunikačních sítí a interaktivní výuky. Snažíme se o neustálé zlepšování a zatraktivňování nabídky funkcí portálu při zachování jednoduchosti a intuitivnosti jejich využití. Máme mnoho skvělých nápadů, které budeme postupně realizovat a kterými Vás budeme chtít nadchnout. Rádi bychom nabídli ucelený nástroj, s jehož pomocí připravíte zajímavé interaktivní prezentace pro své vyučování - integrovatelné do mnoha služeb, které využíváte (Google+, Facebook, Blogger, Moodle, OLAT, EduBase, apod.) a využitelné bez komplikací na libovolném hardwaru kdykoliv a kdekoliv.

Žádné komentáře:

Okomentovat